Verpakte Lucht Fotoalbum

Hét adres in en rond Almere voor een breed ballonnen vermaak. Bekijk het onderstaande fotoalbum en de grote variatie van het ballonvouwen. Het maken van ballon creaties is een vrolijke manier om uw (kleine-)gasten of winkelend publiek te vermaken en entertainen. Een echte publiekstrekker!

De gevouwen ballon creaties kunnen elk gewenst thema dragen. Zie hiervoor ook andere pagina’s van deze website. In overleg met u bepalen wij de vorm en kleur(en). Clown, Pieternel, Oma, diervormen, bloemen, fantasie figuren…alles is mogelijk.

Populair bij kinderfeestjes, bedrijfsevenementen, festivals, winkelopeningen.

Nieuwsgierig!? 

Bel 06-23917878 

Waarom verpakte lucht?

Mensen aan het lachen maken, een glimlach proberen los te krijgen die de dag weer wat zonniger maakt. Dat is voor mij de reden dat ik dit werk graag doe. Als jong kind was ik in mijn hoofd al bezig met het maken van grappen en het uitdokteren van allerlei scenario’s . Een hond die zijn baasje uitlaat, net hard genoeg fietsen om net niet om te vallen, ik kon het zo gek niet bedenken. Een geboren clown. En dat draag ik graag uit door lekker verkleed, gewapend met een glimlach en ballonnen, jouw feestje de juiste sfeer te geven !!

 

Neem contact op